Τέμπη – Εικόνες από drone: Τα απομεινάρια του τρένου μετά από την μοιραία σύγκρουση

Σε χώρο του ΟΣΕ, κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λάρισας έχουν μεταφερθεί τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορευματική αμαξοστοιχία  στα Τέμπη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 57 άτομα.

Αίγυπτος: Σιδηροδρομικό δυστύχημα με τουλάχιστον έναν νεκρό και 16 τραυματίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές εικόνες από drone, που μετέδωσε το STAR,  αφού οι πυροσβέστες καθάρισαν την περιοχή  της σύγκρουσης και τις ράγες, τα βαγόνια και όλα τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν σε χώρο μακριά από τον τόπο της τραγωδίας.

Στις εικόνες φαίνονται τα βαγόνια, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε έναν χώρο του ΟΣΕ, έξω από τη Λάρισα. Είναι αρκετά κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου και αρκετά μακριά από τον Ευαγγελισμό, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.  Ο χώρος δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμος, με την αστυνομία να έχει αναλάβει την φύλαξή του, καθώς δεν επιτρέπεται να αλλοιωθεί ούτε να χαθεί οτιδήποτε από τα συντρίμμια, που θεωρούνται στοιχεία για την υπό εξέλιξη ανακριτική διαδικασία. Στα πλάνα φαίνονται τόσο τα μοιραία βαγόνια όσα και εκείνα που έμειναν άθικτα.

Τζαβάρας: «Παράνομη η μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας»

Στην φωτογραφία, επάνω αριστερά, φαίνεται το κυλικείο. Είναι το βαγόνι που έχει καεί ολοσχερώς, ενώ στα δεξιά φαίνονται τα βαγόνια 1 και 2, όπως και το βαγόνι της μηχανής. Τα συντρίμμια  έχουν τοποθετηθεί ξεχωριστά, για να διευκολυνθεί η έρευνα. Το πρώτο της στάδιο ολοκληρώθηκε στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ είναι σε εξέλιξη πλέον το δεύτερο στάδιο της έρευνας από ειδικούς πραγματογνώμονες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ