Ταύρος: Ο 16χρονος δεν πέρασε τις γραμμές του τρένου – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο ρίχνει «φως» στις συνθήκες του ατυχήματος

Ερωτήματα προκαλεί ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο συρμός του Προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε τον 16χρονο, σε αφύλακτη διάβαση στην Κωνσταντινουπόλεως, στον Ταύρο, το βράδυ της Παρασκευής.

Ταύρος: Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό – Πώς έγινε το ατύχημα

Ο έφηβος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η αστυνομία, ο 16χρονος παρασύρθηκε από το τρένο, καθώς φέρεται να εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή και να αγνόησε τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του έκανε σήμα να απομακρυνθεί και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή TLive, ο 16χρονος δεν πέρασε ποτέ τις γραμμές και έκανε μία κίνηση ώστε να αποφύγει το τρένο, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει. Όπως μεταδόθηκε, ο έφηβος έφτασε στη διάβαση, όπου και στάθηκε, ενώ 4 δευτερόλεπτα μετά χτυπήθηκε από το τρένο. Με βάση το βίντεο αυτό, μεταξύ, άλλων, απομακρύνεται και το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας.

Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Κάτοικος που μίλησε στην εκπομπή ανέφερε ότι «μένουμε απέναντι και κάθε μέρα βλέπουμε τα παιδιά μας που κινδυνεύουν σε αυτή την διάβαση» και πρόσθεσε πως «υπήρχε κόσμος που φώναζε στο παιδί “φύγε”». Άλλοι κάτοικοι, που είχαν οπτική επαφή, κατήγγειλαν ότι το τρένο σφύριξε αφού παρέσυρε το παιδί. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για τις συνθήκες του ατυχήματος εξέδωσε, το βράδυ της Παρασκευής (07/04), η Ελληνική Αστυνομία.

Συναγερμός στον Ταύρο: Στο νοσοκομείο παιδί που έπεσε στις γραμμές του προαστιακού – ΦΩΤΟ αναγνώστη

«Από τα – μέχρι στιγμής – στοιχεία, αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7ης Απριλίου 2023, πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι: Ανήλικος, ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ