Τατιάνα Στεφανίδου: Η αναφορά στους ναυαγούς στην Πύλο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media μετά την αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στο πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, αναφορά που συνοδεύτηκε με σχόλιο για τον αριθμό των ασθενοφόρων που φτάνουν στο σημείο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξέφρασε την ανησυχία ότι με τόσα πολλά ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει για να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ένας άνθρωπος  αν υπάρξει ανάγκη. Συνέδεσε έτσι τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για την έλλειψη ασθενοφόρων με την σημερινή τραγωδία.

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το εξής:

«…Επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Διότι προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν. Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει οκτώ-δέκα ασθενοφόρα, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;», διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο της παρουσιάστριας προκάλεσε τις αντιδράσεις χρηστών στο Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ