Ομόνοια: «Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο» λέει η μητέρα του 63χρονου παιδόφιλου

«Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο» λέει η μητέρα του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια γιατί ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές προχώρησαν στην εκ νέου σύλληψη του 63χρονου, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Κιάτο βρέθηκαν χάπια με ναρκωτικές ουσίες.

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: «Έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες – Ζητάμε χίλια συγγνώμη» λέει ο αδελφός του

Σε βάρος του, εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε ως έναν εκ των ανδρών που την βίασαν.

«Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν»

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, η μητέρα του 63χρονου αποκαλύπτει πως ο γιος της «το είχε ξανακάνει στο παρελθόν». «Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο (…). Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο, αυτό έμαθα όταν ήρθαμε εδώ. Αυτός μας είπε πάει εκδρομή με έναν άλλο φίλο του και μετά δεν ήρθε και πήρε τηλέφωνο εδώ ο … και λέει θα έρθουν Κυριακή. Ε από την Κυριακή πού είναι;», αναφέρει η μητέρα του 63χρονου.

Ομόνοια: Και εκτός Αθηνών η δράση του 63χρονου παιδόφιλου

Η ίδια λέει πως παλαιότερα είχε ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο, βρέθηκε συμβιβαστική λύση. «Καλά είναι τα παιδιά μου, καλά είναι. Τι του ήρθε τώρα στο μυαλό. Αυτό που έκανε ο … δεν το περίμενε κανένας άνθρωπος. (…) Ήταν μια παλιά περίπτωση αλλά τα συμβίβασαν εκεί. Ότι ήταν μια γυναίκα εκεί, ότι την έσπρωξε εκεί πέρα, τάχα της έδωσε λεφτά για να πάει τάχα στο σπίτι. Γι’ αυτό. Και αυτή λέει δεν με πείραξε το παιδί εμένα», αναφέρει η μητέρα του. Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «από τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι και τώρα αυτό δεν το είδε κανένας άνθρωπος».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ