Τζένιφερ Άνιστον: Δεν εγκαταλείπει το όνειρο να βρει τον έρωτα της ζωής της

Έπειτα από δύο διαζύγια η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον δεν σταματάει να ονειρεύεται ότι θα γνωρίσει τον κατάλληλο σύντροφο.

Τζένιφερ Άνιστον: Τα γλυκόπικρα 54α γενέθλιά της – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο»

Πηγή είπε στο περιοδικό US Weekly ότι η 54χρονη ηθοποιός πιστεύει ότι θα βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της. «Βαθιά μέσα της η Τζεν πιστεύει ότι τελικά θα συναντήσει το σωστό άτομο», ανέφερε η πηγή.

Αυτή τη στιγμή η Τζένιφερ Άνιστον θεωρείται μία από τις πλέον περιζήτητες εργένισσες στο Χόλυγουντ, ενώ η καριέρα της έχει απογειωθεί. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει την αγάπη.

Harry Styles: To ατύχημα μπροστά στην Τζένιφερ Άνιστον – «Σκίστηκε το παντελόνι μου»

Η ίδια πηγή είπε ότι ακόμη και αν η ηθοποιός καταλήξει χωρίς σύντροφο τότε θα έχει τα σκυλιά της και τους δεκάδες φίλους της, που είναι η οικογένειά της. «Δεν θα τα βάλει με τον εαυτό της εάν αυτό δεν συμβεί. Είναι καλά και μόνη της. Είναι σε ένα τέλειο μέρος. Είναι χαρούμενη, υγιής και ολοκληρωμένη από την καριέρα, την οικογένεια και τους φίλους της», τόνισε η ίδια πηγή.

Τζένιφερ Άνιστον: «Τρολάρει» τον κολλητό της Τζέισον Μπέιτμαν – Οι πρωτότυπες ευχές για τα 54α γενέθλιά του

Μάλιστα η ανώνυμη πηγή αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει περάσει πολλά στην προσωπική της ζωή αλλά «αισθάνεται ευλογημένη που ακμάζει προσωπικά και επαγγελματικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ