Τάνια Τσανακλίδου: «Χορός» αντιδράσεων στο Twitter για την ατάκα «θα τους φάμε»

«Θα τους φάμε» φώναξε η Τάνια Τσανακλίδου στο τέλος του τραγουδιού της έξω από το Εθνικό Θέατρο και στο Twitter στήθηκε «χορός» αντιδράσεων.

Η Τάνια Τσανακλίδου τραγούδησε σε συναυλία καλλιτεχνών στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων στις οποίες προχώρησαν εκπρόσωποι του κλάδου τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρόμενοι για το Προεδρικό Διάταγμα και τη ρύθμιση σχετικά με τα πτυχία τους.

Η τραγουδίστρια σε έντονο ύφος τελειώνοντας το τραγούδι της, είπε «θα τους φάμε» υπονοώντας την κυβέρνηση της ΝΔ.

Αμέσως μετά στο Twitter έγινε χαμός και τα σχόλια έπεσαν «βροχή». Μεταξύ άλλων κάποιος χρήστης έγραψε, «σταθερά σε επίπεδο αισθητικής survivor κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την Ασημίνα που ούρλιαζε «πεινάω» στις παραλίες του Αγ. Δομίνικου, τη σκυτάλη παίρνει η Τσανακλίδου (υποψ. για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ) που τραγουδάει «πεινάμε, θα σας φάμε».

Άλλος χρήστης έγραψε: «μια εξαγριωμένη σαν την Τσανακλίδου είναι αυτή που θα πετύχεις στην ουρά στο φούρνο ή στο δημόσιο, και θα σε αρχίσει στις φωνές χωρίς λόγο. Πολύ δύσκολο να ζεις σε μια χώρα με τόσα εξαγριωμένα άτομα – ένας απ τους κυρίους λόγους που δεν θα θελα να επιστρέψω Ελλάδα ποτέ».

Ακόμη ένας ανέφερε: «Η μια “θα σας φάμε”… η άλλη “με φόρα”… ο άλλος με το άγριο!!! Αν είναι έτσι η πρόοδος που πρεσβεύουν τα συντρόφια… χίλιες φορές συντηρητικός!!!».

Κάποιος χρήστης τόνισε, «πολύ μίσος, απειλές και «πηγάδες». Η κυρία, επειδή ήταν ομολογουμένως μια εξαιρετική τραγουδίστρια, σήμερα, στη δύση της, νομίζει ότι μπορεί να στάζει μίσος και διχασμό. «Θα σας φάμε», ούρλιαζε προχθές, ενώ πριν από λίγο καιρό ζητούσε εξέγερση με πολύ αίμα».

Άλλος χρήστης ανέβασε μια φωτογραφία με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα σχολιάζοντας: «Θα σας φάμε όλους».

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας. Κάποιος χρήστης τονίζει ότι “ο καλλιτέχνης έχει ελεύθερη ψυχή. Αυτό υπηρετεί. Η Τσανακλίδου είναι από τα πιο ελεύθερα πνεύματα που η φωνή της δεν μπορεί να πνιγεί από νομοσχέδια που προσβάλλουν. Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες από άξεστους. Γι’ αυτούς η τέχνη είναι σαν να πουλάς μισό κιλό φέτα”, ενώ άλλος επισημαίνει ότι ” δεν είναι απόλαυση που τα τρολ της ΝΔ που έχουν πάρει εντολή να πουν κάτι κακό για την Τσανακλίδου και μουρμουράνε σαν κακόγριες με τσεμπέρι ότι είχε άσωτη ζωή;

Έλενα Ακρίτα: Έλα τώρα που θα πιάσετε την Τάνια στο στόμα σας

Η Έλενα Ακρίτα με φόντο τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έσπευσε να υπερασπιστεί την Τάνια Τσανακλίδου, γράφοντας σε ανάρτησή της στο Facebook τα εξής:

«Έλα τώρα που θα πιάσετε την Τάνια στο στόμα σας. Έλα τώρα.

Όταν εσείς τρώγατε μακαρόνια με κιμά, εμείς κοιμόμαστε στο πάτωμα και κλείναμε τα μάτια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ