Survivor All Star: Τα κομμένα πλάνα με Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Οι δύο αθλήτριες που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star επειδή «πιάστηκαν» με κινητό στο δάσος, έχουν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Αν και ακόμη δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media εμφανίζονται απογοητευμένες και θυμωμένες με όσα έγιναν αλλά κυρίως με όσα έχει δει το κοινό στα μονταρισμένα
επεισόδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ασημίνα είναι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι του συντρόφου της Χρήστου Δάντη.

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες απείλησαν με αποχώρηση εάν έμπαιναν ξανά Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Ομοίως και η Κατερίνα η Δαλάκα η οποίο είναι στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Και οι τέσσερις μαζί προσπαθούν να τηρήσουν κοινή γραμμή και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Κατά τι ίδιες πηγές, Ασημίνα και Κατερίνα έχουν εξαιρετικές σχέσεις και στηρίζουν πολύ η μία την άλλη. Όπως φαίνεται, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα -κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που ο
Μπάρτζης κατηγόρησε την Ασημίνα- όχι μόνο δεν έφυγε όπως φάνηκε στα πλάνα, αλλά υπερασπίστηκε την συμπαίκτριά της πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαία και η ανάρτηση της Ασημίνας στην οποία γράφει: «Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω και από εμένα… Το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ».

Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη ανάρτηση με «καρφιά» για το Survivor

Αυτό που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο πολύκροτο επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα μοντάζ. Όπως ακούστηκε στη «Super Κατερίνα», η παραγωγή έδωσε εντολή να φύγουν όλοι από το συμβούλιο κι έτσι η Κατερίνα, όπως και οι άλλοι παίκτες, άρχισαν να αποχωρούν. Η Ασημίνα έμεινε τελευταία φωνάζοντας, γι’ αυτό στα πλάνα φαίνεται να είναι μόνη της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ