Survivor All Star: Ποιοι παίκτες απείλησαν με αποχώρηση εάν έμπαιναν ξανά Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, το τελευταίο διάστημα.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού ότι είχαν μαζί τους κινητό τηλέφωνο, οι δύο παίκτριες είδαν την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι. Το γεγονός, όμως, ότι παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο για αρκετές ημέρες έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, φούντωσε τις φήμες ότι μπορεί να βρεθεί μία φόρμουλα και τελικά η Δαλάκα και η Ασημίνα να επιστρέψουν στο Survivor All Star.

Αυτό δεν συνέβη, καθώς τέσσερις παίκτες άσκησαν «βέτο». Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» οι Στάθης Σχίζας, Νίκος Μπάρτζης, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Τάκης Καραγκούνιας ξεκαθάρισαν στην παραγωγή ότι εάν έμπαιναν ξανά οι δύο παίκτριες, οι ίδιοι θα αποχωρούσαν.

«Ήταν οι παίκτες που απείλησαν την παραγωγή ότι αν μπουν μέσα οι δύο κοπέλες, θα αποχωρήσουν αυτοί. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν αυτά τα ονόματα στη δημοσιότητα», μεταδόθηκε στην εκπομπή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ