Τάκης Θεοδωρικάκος: Τι έδειξε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του γιου του

Τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το περιστατικό με τον αστυνομικό έλεγχο στην παρέα του γιου του Τάκη Θεοδωρικάκου, τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, δημοσίευσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση του γιου του – «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από γραπτή εντολή του ίδιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τον έλεγχο των τεσσάρων πολιτών τους ζητήθηκε να εναποθέσουν όλα τα αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, «με αρνητικό αποτέλεσμα». «Δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό», επισημαίνεται στο πόρισμα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αμετάκλητη η απόφασή μας να συνεχιστεί η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ. – Ανεξιχνίαστες 183 δολοφονίες επί ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει τα εξής:

«Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 21 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι νέες πληροφορίες για τον αστυνομικό έλεγχο στην παρέα του γιου του και η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της.».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ