Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι νέες πληροφορίες για τον αστυνομικό έλεγχο στην παρέα του γιου του και η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. για προσπάθεια «συγκάλυψης» υπόθεσης ναρκωτικών, όπου εμπλεκόταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η καταγγελία του αξιωματικού στο «Εσωτερικών Υποθέσεων» και η απάντηση Θεοδωρικάκου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γίνεται λόγος για «αναπαραγωγή ψεμάτων» και «συκοφαντιών». Υπενθυμίζεται, δε, ότι και αυτή η υπόθεση έχει σταλεί για έρευνα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Καθώς συνεχίστηκε και σήμερα, από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η αναπαραγωγή ψεμάτων, συκοφαντιών και αστήρικτων κατηγοριών -βασισμένη σε ψευδή κατάθεση αποστρατευθέντα Αξιωματικού σε βάρος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου- και, καθώς επίσης συνεχίζεται και η δημόσια συζήτηση για τις φερόμενες επικοινωνίες αστυνομικών με εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις, υπενθυμίζεται ότι: με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και οι δύο υποθέσεις έχουν σταλεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας για ταχύτατη και ενδελεχή έρευνα και τα πορίσματά τους θα σταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη», επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Νωρίτερα, το mega μετέδωσε φωτογραφίες με τα όσα φέρεται να εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο που έγινε στην παρέα του γιου του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, τις φωτογραφίες τράβηξαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που διενήργησαν τον έλεγχο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ