Πτώση F-4 Phantom στην Ανδραβίδα: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, είναι έμπειρος» λέει ο αδελφός του κυβερνήτη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, 31χρονου Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, καθώς ο 29χρονος Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom.

Ο αδελφός του 31χρονου πιλότου μίλησε στην εκπομπή TLive και τόνισε ότι ο αγνοούμενος έχει μεγάλη εμπειρία, αφού εργάζεται πάνω από 10 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία.

«Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ως οικογένεια», ανέφερε και είπε πως επικοινώνησε με τον αδερφό του για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής: «Μιλήσαμε, είχαμε μια χαλαρή κουβέντα, μου είπε ότι το επόμενο πρωί είχε το προγραμματισμένο ταξίδι. Αυτό, όχι κάτι άλλο. Ήταν μια χαρά, δεν είχε κάποιο πρόβλημα».

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του αγνοούμενου κυβερνήτη

Η εκπομπή LiveNews επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

«Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα, πριν από λίγο, ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα δύο παιδιά», είπε ο πατέρας του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ