Τάκης Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση του γιου του – «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

Μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Η μήνυση κατατέθηκε εναντίον όσων έκαναν λόγο για συγκάλυψη υπόθεσης στην οποία φέρεται να είχε εμπλοκή ο γιος του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία τόνισε ότι «θα τους πάω μέχρι τέλους» και πρόσθεσε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με την τιμή και την υπόληψη του γιου του και της οικογένειάς του.

Παράλληλα, τόνισε ότι η καταγγελία του συκοφάντη και όσων βρίσκονται πίσω του, είχε στόχο να τον πλήξουν ηθικά και πολιτικά και ενημέρωσε ότι μαζί με τη μήνυση κατέθεσε πόρισμα στο οποίο βεβαιώνεται από τους πέντε αστυνομικούς που είχαν διενεργήσει τυχαίο έλεγχο προ 15 μηνών, πως ουδέν μεμπτό βρέθηκε για τους ελεγχόμενους νεαρούς.

Μήνυση κατέθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την κατάθεση της μήνυσης δήλωσε αναλυτικά τα εξής:

«Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντος στις τελευταίες κρίσεις Αξιωματικού ο οποίος εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται.

Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων νεαρών, πριν από 15 μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός, κατέθεσαν και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα και δεν έχει βρεθεί ουδέν μεμπτόν.

Μήνυση κατέθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφία. Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμη και αυτός όμως στην κατάθεσή του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν αναφέρθηκε ουσιαστικά στο όνομά μου, άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς .

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα λοιπόν προς τους σκευωρούς, σε αυτούς που οργάνωσαν και εκτελούν αυτή την σκευωρία, θα τους πάω μέχρι τέλους και τον λόγο έχει η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη. Και κάτι ακόμα με την τιμή και την υπόληψη του γιου μου και της οικογένειας μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ