Τα σημεία “καρμανιόλες” στις γειτονιές – Φωτογραφίες αναγνωστών στο enikos.gr

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, δυστυχώς είναι βαρύς, καθώς καθημερινά, σημειώνονται πολλά και σοβαρά τροχαία ατυχήματα. 

Κατά καιρούς καταγράφονται τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της χώρας, βάσει των τροχαίων που γίνονται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο υπάρχουν και δρόμοι σε γειτονιές που έχουν εξελιχθεί σε καρμανιόλες και οι περισσότεροι δεν τους γνωρίζουν.

To enikos.gr ανοίγει τον φάκελο για τους δρόμους “παγίδες”. Στείλτε τις δικές σας φωτογραφίες από σημεία “καρμανιόλες”  που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Χαρακτηριστικό είναι το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη την Κυριακή (19/6), στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ίλιον, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε έναν άνδρα πεζό, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, κάθε εβδομάδα γίνεται και ένα τροχαίο σε αυτόν τον δρόμο “καρμανιόλα” και οι ίδιοι φοβούνται για τη ζωή τους.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Επίσης, μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ