Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηπείρου

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.

Με ανακοίνωσή τους, οι αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο του Λούρου τονίζουν πως «δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όσο και αν κάποια δημοσιεύματα, προσπαθούν να καταδείξουν το αντίθετο.Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα».

Στο μπλόκο του Λούρου τα τρακτέρ έκλεισαν το δρόμο το μεσημέρι για δύο ώρες και προχώρησαν σε νέο αποκλεισμό στις 5 το απόγευμα ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 11το βράδυ.

Στην Άρτα, στο μπλόκο στη παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης, ο δρόμος θα κλείσει από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Στο δεύτερο μπλόκο της περιοχής, στο Κομπότι, ο δρόμος έκλεισε στις 6 το απόγευμα και θα παραμείνει κλειστός έως τις 11 το βράδυ. Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ έκλεισαν την αφετηρία της Εγνατίας, στο μπλόκο που έχουν στήσει αγροκτηνοτρόφοι στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα.

Τέλος, στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, οι αγροτοκτηνοτρόφοι συνεχίζουν καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου, αλλά και των παράδρομων με τρακτέρ από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Οι τρεις τάσεις των αγροτών – Τι λένε στον Real Fm 97,8

Οργισμένος ο αγρότης που πέρυσι υποδέχθηκε τον Τσίπρα στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες απαντούν στον Κουρουμπλή: Μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.