Συνελήφθη δραπέτης σε καφενείο

Έναν ακόμη δραπέτη του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου συνέλαβαν οι αρχές σε καφενείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 26χρονος από την Αλβανία μαζί με τρεις ομοεθνείς του εμπλέκονται σε δύο ληστείες και σε περισσότερες από 40 κλοπές σε έξι νομούς. Μέλος της σπείρας τον Απρίλιο μετά από ληστεία που διαπράχθηκε σε περιοχή της Αργολίδας, οδηγώντας κλεμμένο όχημα, κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά αστυνομικών, προκειμένου να διευκολύνει την διαφυγή των δύο συνεργών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, 29 φυσίγγια των 7.62 mm , πτυσσόμενο γκλοπ, διαρρηκτικά εργαλεία, κ.ά. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Βοιωτίας, ταξίαρχου, Νικ. Γεωργακόπουλου, η σπείρα που μετείχε ο 26χρονος συνήθως έμπαινε αιφνιδιαστικά στα σπίτια βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες είτε από ανασφάλιστα σημεία. Έπαιρναν χρηματικά ποσά που έβρισκαν, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, καθώς χρυσαφικά και κοσμήματα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις έπαιρναν και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διαφύγουν. 

Διαβάστε επίσης.

Το θρίλερ στο κοιμητήριο της Λαμίας- ΦΩΤΟ

Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο Αιγάλεω

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ