Συλλήψεις μεταναστών στα λιμάνια

Συλλήψεις μεταναστών στα λιμάνια

Σε συλλήψεις παράνομων μεταναστών, στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας των λιμενικών αρχών.

Το βράδυ της Κυριακής, Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών  του τμήματος Αλλοδαπών συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, δύο αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με τους συλληφθέντες.

Επίσης, το ίδιο βράδυ συνελήφθη, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος, στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από γκρουπάζ,  χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Διενεργούνται προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί δύο αλλοδαποί, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ