Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: Ο δολοφόνος του κουβαλάει πολύ βαρύτερο σταυρό από εμάς

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, Άρης και Μελίνα Καμπανού, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ενώ συγκίνησαν άλλη μια φορά με τα λόγια τους και τη δύναμη ψυχής τους, καθώς τόνισαν πως δεν ζητούν εκδίκηση, δεν έχουν μίσος και θέλουν μόνο δικαιοσύνη για τον Άλκη.

Όπως είπε ο Άρης Καμπανός αν συναντούσε τον δράστη που στέρησε από τον γιο του τη ζωή, δεν θα του έλεγε τίποτα, “θα ένιωθα μόνο λύπηση γι’ αυτούς. Τι να πω; Άνθρωπος να βγάζει ανθρώπου ζωή για ανούσιους λόγους…”. Από την πλευρά της η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Καμπανού, είπε ότι “προσωπικά κι εγώ δεν θα του έλεγα τίποτα γιατί ξέρω ότι ο σταυρός που κουβαλάει από εδώ και πέρα θα είναι χειρότερος, βαρύτερος από τον Γολγοθά που ανεβαίνω εγώ τώρα, κουβαλάει πολύ βαρύτερο σταυρό από εμένα. Οι τύψεις θα τον συντροφεύουν μία ζωή, έως το τέλος της ζωής του. Σίγουρα θα είναι σε χειρότερη μοίρα από εμένα”.

Σημείωσαν ακόμη ότι ο Άλκης σπανίως πήγαινε στο γήπεδο, τονίζοντας ότι ο γιος τους “δεν ήταν φανατικός… ήταν φίλαθλος, όχι οπαδός”.

Στέλνοντας, επίσης, ένα μήνυμα στα νέα παιδιά τόνισαν ότι πρέπει να ενωθούν και να βλέπουν μαζί τους αγώνες. Η χαρά ή η στεναχώρια από το αποτέλεσμα ενός αγώνα δεν θα πρέπει να προκαλεί μίσος, σημείωσαν και ανέφεραν ότι δεν είναι δυνατόν να χάνονται παιδιά για τέτοιους ανούσιους λόγους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ