Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με το τρίτο αυτοκίνητο – Αναζητείται ακόμη ένα άτομο – ΒΙΝΤΕΟ

Μυστήριο επικρατεί με το τρίτο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που αστυνομικές Αρχές αναζητούν και 12ο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τρία αυτοκίνητα βρίσκονταν στο σημείο του φονικού το μοιραίο βράδυ. Σε νέα βίντεο από κάμερες ασφάλειας της περιοχής, έχει καταγράφει η πομπή των τριών οχημάτων, που βρισκόταν το τάγμα εφόδου των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά πριν τη φονική επίθεση στον Αλκή.

Στα βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή όπου η πομπή του θανάτου βρίσκεται επί της οδού Πλαστήρα, μόλις 150 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης Καμπανός. τραγωδίας.

Πρώτο φαίνεται να περνάει το λευκό όχημα, το οποίο οδηγεί ο 23χρονος από την Αλβανία. Ακολουθεί το μαύρο όχημα και τελευταίο είναι το γκρι, το οποίο σύμφωνα με τη δικογραφία, έστριψε στην οδό Γαζή και δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Οι επιβαίνοντες αυτού του οχήματος εντόπισαν την παρέα του αδικοχαμένου Άλκη και έδωσαν το έναυσμα της δολοφονικής επίθεσης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα από τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό αυτοκίνητο δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με το MEGA, εμπλεκόμενοι στην επίθεση αναφέρουν ότι οι επιβαίνοντες του γκρι οχήματος ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν με μανία στον Άλκη και τους δύο φίλους του. “Μαχαίρωναν επαναλαμβανόμενα” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εμπλεκόμενοι. Τόσο ο 23χρονος από την Αλβανία, όσο και ακόμη ένας από τους συλληφθέντες, αναφέρουν ότι ο 21χρονος Γ.Κ. κρατούσε το δρεπάνι και επέβαινε στο γκρι αυτοκίνητο.

Δολοφονία Άλκη: Αναζητείται και 12ος εμπλεκόμενος

Ακόμη ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το MEGA, οι εμπλεκόμενοι στις καταθέσεις τους κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο ήταν είναι ο οδηγός του τρίτου οχήματος (γκρι), όμως κανένας από τους συλληφθέντες δεν γνωρίζει ποιος ήταν αυτός ο άνδρας. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 23 ή 24 ετών, με ύψος 1,70 και πιθανόν διαμένει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Την ημέρα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη και της παρέας του, σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο άγνωστος άνδρας ήταν αξύριστος και φορούσε σκούφο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ