Δολοφονία Άλκη: “Έκανα βλακεία, ξέχασα εκεί το δρεπάνι” – Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος για τον δράστη με το φονικό όπλο

Αποκαλύψεις “φωτιά” για τα όσα ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους οι συλληφθέντες για τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη πρώτος λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία και έχει ήδη προφυλακιστεί, φέρεται να κατονόμασε τον δράστη που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον άτυχο 19χρονο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 23χρονος κατέθεσε στην απολογία του στην ανακρίτρια, τα εξής: “Τα άτομα που επέβαιναν στο POLO μας έδωσαν σήμα να κατέβουμε, αυτό σήμαινε ότι είχαν βρεθεί τα άτομα που έψαχναν… Ο 21χρονος Γ.Κ. ήταν αυτός που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα. Όταν συναντηθήκαμε κατά την επιστροφή μας στον Σύνδεσμο τον άκουσα να λέει: ‘Έκανα βλακεία, ξέχασα εκεί το δρεπάνι'”.

Μετά την απολογία του, ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Τα επόμενα 24ωρα, ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αυτό είναι το δρεπάνι που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης

Την Κυριακή, το enikos.gr δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός εκ των όπλων που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι συμμετείχαν στην φονική επίθεση.

Πρόκειται για το κόκκινο δρεπάνι με το οποίο οι αδίστακτοι δολοφόνοι χτύπησαν τον άτυχο 19χρονο, καθώς αίμα του Άλκη βρέθηκε πάνω σε αυτό το όπλο, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που έγιναν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες.

δρεπάνι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ