Συγκλονίζει η μαρτυρία 29χρονης για τον κορονοϊό – “Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό”

Η μαρτυρία μίας 29χρονης για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό συγκλονίζει και αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος ιός δεν κάνει διακρίσεις και δεν “κοιτά” ηλικίες.

Η Ζωή Παντζαρτζή ήρθε αντιμέτωπη με τον αόρατο εχθρό και πάλεψε για 10 ημέρες στο νοσοκομείο. Ο αγώνας συνεχίζεται και στο σπίτι της, όπου προσπαθεί να αναρρώσει.

“Να ‘μαι κι εγώ από το νοσοκομείο. Έχω χαθεί γιατί έχω covid”, αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε και εξηγεί ότι “έπαθα πνευμονική εμβολή από τον κορονοϊό. Δεν θυμάμαι καμιά γρίπη να προκαλεί πνευμονικές εμβολές ή θρομβώσεις”.

Η 29χρονη πέρασε ημέρες και νύχτες καθηλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, μη γνωρίζοντας αν θα τα καταφέρει.

“Δεν υπάρχει κορονοϊός… και κοντέψαμε να μη γυρίσουμε σπίτι μας. Φάγαμε νύχτες με πυρετό, κλάματα, αναγούλες. Δεν μπορούσα να πιω ούτε μια γουλιά νερό“, λέει.

Όπως περιγράφει, στα διπλανά κρεβάτια του νοσοκομείου δεν νοσηλεύονταν ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα, αλλά δύο γυναίκες επίσης νεαρής ηλικίας.

“Δύο κοπέλες δίπλα μου. Είναι 40 ετών και έχει πνευμονία 70% και παλεύει η κοπέλα κάθε μέρα”, αναφέρει.

Έπειτα από 10 ημέρες νοσηλείας, η καθημερινότητα της 29χρονης Ζωής είναι Γολγοθάς. Οξύμετρα, φάρμακα, βιταμίνες και ενέσεις θα την συντροφεύουν για αρκετούς μήνες.

Με βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 29χρονη επιχείρησε να ευαισθητοποιήσει όσους συνομήλικούς της αρνούνται μέχρι και σήμερα την ύπαρξη του ιού.

Δείτε τι δήλωσε η 29χρονη στο mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ