Συγκλονιστικές εξελίξεις για το τροχαίο στη Γαύδο: Τι αποκαλύπτει η έκθεση της αστυνομίας – Καταρρίπτεται το σενάριο να λύθηκε το χειρόφρενο;

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως για το θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο, με θύμα την Κορίνα. Η έκθεση της αστυνομίας για το τροχαίο, αποκαλύπτει νέες πτυχές της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ το στενό φιλικό περιβάλλον της Κορίνας ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο οδηγό του οχήματος.

Το zarpanews.gr εξασφάλισε την έκθεση της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να δοκιμάζουν στην πράξη την εκδοχή του 40χρονου οδηγού που επιβίωσε της πτώσης, καταρρίπτοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, υποστηρίζει ότι καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν ευσταθεί, αναφερόμενος και στα καθίσματα, που δεν ήταν σε ύπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της κοπέλας συνοδηγού.

Ακόμη, πρόσθεσε σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας:

-Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο.

-Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Αναφορικά με την καθυστέρηση των Αρχών, έδειξε ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας ότι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

Πηγή: zarpanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ