Συγκινούν οι γονείς του Άλκη: Να μην θρηνήσουν άλλες οικογένειες – Να είναι το παιδί μας το τελευταίο θύμα

Συντετριμμένοι από την απώλεια του παιδιού τους, Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου προχώρησαν σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής, με αίτημα τους να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να θεραπευτεί ο αθλητισμός από τη βία.

Οι γονείς του Άλκη μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας την επιθυμία τους η θυσία του γιου τους να συντελέσει σε μια αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης, ώστε να σταματήσει η βία τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων. “Έχω παγώσει ολόκληρη. Δεν υπάρχουν συναισθήματα πλέον. Μόνο πόνος” είπε η μητέρα του Άλκη και πρόσθεσε “Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, θα πράξει σωστά για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Θέλω να αποδοθεί σωστά η δικαιοσύνη, αν το έκαναν αυτά τα παιδιά, ώστε να μην ξανά συμβεί κάτι τέτοιο. Να μη φύγουν άλλα νέα παιδιά, να μην θρηνήσουν άλλες οικογένειες, φθάνει το παιδί μου να είναι το τελευταίο”.

“Τον φιλικό αγώνα τον ζήτησα γιατί θέλω οι φίλαθλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ να είναι μαζί, να κάθονται μαζί και μόλις τελειώσει ο αγώνας, να χειροκροτήσουν -και οι μεν φίλαθλοι και οι δε- και τις δυο ομάδες” δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού. “Το όνειρό μου ήταν να παρακολουθούν οικογένειες μέσα στα γήπεδα, κι όχι οπλισμένοι σαν αστακοί -να προσπαθεί να σκοτώσει ο ένας τον άλλον”, συμπλήρωσε.

“Είναι και στο χέρι της πολιτικής ηγεσίας να κάνει κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό, μια ανατροφοδότηση του τι σφάλματα έχουν κάνει κι αυτοί ως τώρα, ώστε να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα των προηγούμενων χρόνων”, είπε ο πατέρας του 19χρονου, προκειμένου, όπως είπε, να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Δείτε τα όσα είπαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ