Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Η μικρή Ελπίδα που δίνει… ελπίδα 4 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τέσσερις μήνες μετά τις μεγάλες φωτιές. Εκεί όπου σε εκδήλωση προς τιμήν όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή εκκένωση του νοσοκομείου κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, εμφανίστηκε η Μαρίνα μαζί με την μικρή Ελπίδα.

Πρόκειται για το κοριτσάκι που γεννήθηκε τη νύχτα της εκκένωσης μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της μητέρας της στο νοσοκομείο Διδυμότειχου. Η μητέρα της στο τέλος της εκδήλωσης παρέλαβε ένα αναμνηστικό δώρο από τον Υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και ο κ. Θεμιστοκλέους φωτογραφήθηκε με την μικρή και την μητέρα του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έλαβαν τιμητική διάκριση ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους που συντόνισε αυτή την επιχείρηση και βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη από την πρώτη στιγμή, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ