Στον εισαγγελέα για τη βεντέτα

Στον εισαγγελέα για τη βεντέτα

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γέργερη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 43χρονου συγγενή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία ήταν τα… βοσκοτόπια. Τα δύο ξαδέλφια (ο 43χρονος τραυματίας και ο 51χρονος φερόμενος δράστης) είχαν εδώ και καιρό διενέξεις και καυγάδες. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του θύματος μαζί με τον 28χρονο γιο του και άρχισε μία νέα αντιπαράθεση. Τα αίματα δεν άργησαν να “ανάψουν” και τότε βγήκαν τα όπλα. Ο 43χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ για αγγειοχειρουργική και ορθοπεδική εκτίμηση.

Για το περιστατικό η αστυνομία αναζητά ακόμα τον 28χρονο γιο του συλληφθέντα, αλλά και το 39χρονο αδελφό του τραυματία, ο οποίος φέρεται να “πυροδότησε” το επεισόδιο, πυροβολώντας έξω από το σπίτι του δράστη. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ η περιοχή είναι γεμάτη αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο αντεκδίκησης.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κάλυκες πυροβόλου όπλου και τέσσερις βολίδες.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τέσσερα πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα, μία μεταλλική στρατιωτική ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, με μήκος λάμας 30 εκατοστών και μία μεταλλική ξιφολόγχη, με μήκος λάμας 16 εκατοστών και 15 πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια.

 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ