ΕΛ.ΑΣ.: Στο μικροσκόπιο υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται γνωστός σκηνοθέτης – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του MEGA για εμπλοκή γνωστού σκηνοθέτη σε υπόθεση παιδεραστίας, που ερευνούσαν οι αστυνομικές αρχές το 2012. Η υπόθεση ανοίγει και πάλι, υπό το βάρος όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις κακοποιήσεις και τη σεξουαλική βία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις να προκαλούν αποτροπιασμό και να αφορούν διακεκριμένους σκηνοθέτες…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τέτοιου είδους υποθέσεις….

Όπως αποκαλύπτεται, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης….

Σύμφωνα με καταγγελία γείτονα, ο ίδιος δεχόταν σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα κυρίως αγόρια ηλικίας 13 – 15 ετών πρόσφυγες και μετανάστες από βαλκανικές χώρες…. Τα όσα είχε αναφέρει ο ένοικος της πολυκατοικίας στους αστυνομικούς σοκάρουν

«Τις ώρες που στο διαμέρισμα βρισκόταν ο ηθοποιός, έρχονταν ανήλικα αγόρια και κορίτσια τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ηλικίας 13 ετών. Τα παιδιά συνοδεύονταν από ενήλικους, οι οποίοι αφού τα άφηναν εκεί, επέστρεφαν αρκετές ώρες αργότερα για να τα πάρουν»

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο στόχαστρο και ένα μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου στο οποίο σύχναζε ο σκηνοθέτης – ηθοποιός, Δόθηκε εντολή για έφοδο, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι το μπαρ αποτελούσε σημείο traffiking ανήλικων παιδιών.

Ξαφνικά στις αρχές του Αυγούστου του 2012, ο σκηνοθέτης σταματά να πηγαίνει στο διαμέρισμα της πλατείας Καραΐσκάκη.

Σαν να είχαν υποψιαστεί κάτι, όλοι οι εμπλεκόμενοι χάνονται από προσώπου γης και το σπίτι του τρόμου για τους ανήλικους μετανάστες παραμένει σκοτεινό….Έτσι η έρευνα των αστυνομικών μένει στην μέση, καθώς δεν πρόλαβαν να «δέσουν» όλα τα στοιχεία εναντίον του.

Στη Βουλή η αποκάλυψη του MEGA για υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων

Πολύ μεγάλες διαστάσεις παίρνει η αποκάλυψη του Mega για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από γνωστό σκηνοθέτη – με την έρευνα ωστόσο να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Το Κίνημα Αλλαγής και η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς, Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Πολιτισμού και Υπ. Δικαιοσύνης σχετικά με την τυχόν εμπλοκή γνωστού ηθοποιού σε κυκλώματα trafficking, σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλικών.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ