Γλυκά Νερά: Στην αγκαλιά της μητέρας της Καρολάιν η μικρή Λυδία

Στα χέρια της μητέρας της Καρολάιν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η μικρή Λυδία. Η γυναίκα ταξίδεψε χθες από την Αλόννησο στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει από την οικογένεια του συζυγοκτόνου το μόλις ενός έτους βρέφος.

Το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 9, η μητέρα του 33χρονου κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό βγήκε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή. Μαζί της ήταν και ο άλλος της γιος, ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Οι δυο τους ανέλαβαν να μεταφέρουν τη μικρή Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν και δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, με τη μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου να προστατεύει το βρέφος κρύβοντάς το επιμελώς στην αγκαλιά της. Στη συνέχεια συνάντησαν σε ουδέτερο μέρος και μακριά από τις κάμερες τη μητέρα της Καρολάιν και της έδωσαν τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το κλίμα ανάμεσα στις δυο γιαγιάδες ήταν φιλικό και η συγκίνησή τους ήταν έντονη. Οι δύο γυναίκες έμειναν μαζί για λίγη ώρα με τη μητέρα του συζυγοκτόνου να εξηγεί πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.