Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα στοιχεία στην υπόθεση – Έκανε αναρτήσεις έως και τον Μάιο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και νέα επιβαρυντικά στοιχεία προέκυψαν για τον παρουσιαστή.

Των Θ. ΠΑΝΟΥ & Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συγχώνευση των δικογραφιών που σχηματίζονται εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου οδηγούνται οι Αρχές, μετά και τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει σε βάρος του γνωστού τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με τις καταγγελίες τριών γυναικών -μέχρι στιγμής- για δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews από τις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η πιο πρόσφατη ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από τον 58χρονο φέρεται να έχει γίνει πριν από επτά μήνες, δηλαδή τον περασμένο Μάιο!

Όπως προέκυψε, ο τηλεπαρουσιαστής έχει αφήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο διαδίκτυο σε αναρτήσεις που φέρεται να έκανε ακόμα και σε ιστοσελίδες με οίκους ανοχής.

Τα νέα ευρήματα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την υπερασπιστική γραμμή του Στ. Παναγιωτόπουλου, βάσει της οποίας ο ίδιος είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο με τις ανυποψίαστες πρώην συντρόφους του από το 2019.

Η κατάρριψη αυτού του ισχυρισμού θα γίνει απολύτως εφικτή μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί εννέα νέες περιπτώσεις βίντεο και φωτογραφιών με προσωπικές στιγμές γυναικών, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Αυτές οι εννέα περιπτώσεις αναρτήσεων συνοδεύονται από δύο συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ψευδώνυμα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τα δύο προσωνύμια που χρησιμοποιούσε κατά το πρόσφατο παρελθόν ο γνωστός παρουσιαστής.

Αν σε αυτές τις περιπτώσεις που ερευνώνται προστεθούν και οι τρεις καταγγελίες που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, τότε υπάρχουν συνολικά 12 πρώην σύντροφοι του Στ. Παναγιωτόπουλου, των οποίων οι προσωπικές στιγμές κατέληξαν στο διαδίκτυο.

Ακόμη, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο γνωστός παρουσιαστής να είχε χρηματικές απολαβές από αυτή τη δραστηριότητα.

Για τον λόγο αυτόν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει επίσημες επιστολές σε συγκεκριμένα επαγγελματικά sites με πορνογραφικό υλικό στα οποία υπήρχαν αναρτημένα επίμαχα βίντεο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένο χρήστη, εν προκειμένω στον Στ. Παναγιωτόπουλο, έστελναν χρηματικά ποσά γι’ αυτές τις αναρτήσεις.

Στην περίπτωση, βέβαια, που οι απαντήσεις που θα λάβουν οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι θετικές ως προς το ερώτημα για τις χρηματικές απολαβές, τότε οι κατηγορίες θα είναι επιπλέον επιβαρυντικές για τον γνωστό παρουσιαστή.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Η τρίτη καταγγελία

Την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στ. Παναγιωτόπουλος, είχε ήδη κατατεθεί νέα μήνυση σε βάρος του από μια τρίτη γυναίκα, η οποία είδε βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικές στιγμές που είχε κατά το παρελθόν με τον γνωστό παρουσιαστή. Η νέα καταγγελία έγινε από μια 42χρονη στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η γυναίκα προσκόμισε και το σχετικό βίντεο, το οποίο εδώ και χρόνια ήταν αναρτημένο τόσο σε διεθνή ιστοσελίδα όσο και σε ελληνική σελίδα με οίκους ανοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2004 έως και το 2006, η 42χρονη σήμερα γυναίκα, που πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα ανήλικου τέκνου, είχε ερωτικό δεσμό με τον Στ. Παναγιωτόπουλο.

Εκείνη την περίοδο την είχε πείσει να κινηματογραφήσει τις προσωπικές τους στιγμές, κάτι που τελικά έγινε με τη συναίνεσή της.

Όταν, το 2006, του ζήτησε να χωρίσουν, απαίτησε από τον παρουσιαστή να σβήσει τα βίντεο. Εκείνος τη διαβεβαίωσε πως το υλικό έχει διαγραφεί. Μάλιστα, όπως η γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές, της είχε δείξει τις συσκευές από τις οποίες δήθεν είχαν γίνει οι διαγραφές, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πιστέψει πως δεν συντρέχει πια κανένας λόγος ανησυχίας.

Όπως φαίνεται, όμως, ο 58χρονος διατηρούσε αρχείο με το επίμαχο υλικό, εν αγνοία των συντρόφων του.

Έτσι, παρότι ο Στ. Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, φαίνεται πως οι περιπέτειές του θα συνεχιστούν. Ο έλεγχος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος των ηλεκτρονικών υπολογιστώνκαι των υπόλοιπων μέσων καταγραφής που είχε στη διάθεσή του ο πρώην παρουσιαστής θα κρίνει το μέλλον του…

Ο Στ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρέμεινε για έξι ημέρες στο κρατητήριο, δεν αποκλείεται να έρθει και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

«Περιμένουμε να γίνει η ανάκτηση διαγραμμένων στοιχείων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει αυτό, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις», δηλώνει στην «R» ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί ένα εκ των θυμάτων του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Διαβάστε εδώ κι εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.