Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Χριστούγεννα στο Παρίσι

Η χριστουγεννιάτικη απόδραση της Κόνι Μεταξά και του πολίστα Μάριου Καπότση με φιλικό ζευγάρι στην Πόλη του Φωτός συνοδεύτηκε από μια πρόταση γάμου-έκπληξη.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Το Παρίσι επέλεξαν η Κόνι Μεταξά και ο σύντροφός της Μάριος Καπότσης για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τη γιορτινή ανάπαυλα και ταξίδεψε στη ρομαντική μητρόπολη, που με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι ακόμη πιο μαγευτική. Με ενθουσιασμό και περισσή χαρά, επισκέφθηκαν πολλά τουριστικά αξιοθέατα και γέμισαν το άλμπουμ της σχέσης τους με αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο αργυρός ολυμπιονίκης του πόλο και η περφόρμερ και παρουσιάστρια του «Mega star» ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα παρέα με τον επίσης πολίστα Δήμο Δερμιτζάκη και τη σύντροφό του Ειρήνη Δασκαλάκη. Μάλιστα, σε μία από τις εξόδους τους, ο Δ. Δερμιτζάκης επεφύλασσε μια έκπληξη στην αγαπημένη του, στην οποία έκανε πρόταση γάμου.

Η γλυκιά Ειρήνη είπε το «ναι» και η Κόνι, ενθουσιασμένη, δεν δίστασε να ανεβάσει το στιγμιότυπο στα social media, δείχνοντας τη χαρά της για το ευχάριστο γεγονός. Ο Μάριος και η Κόνι, μετά από δύο χρόνια σχέσης, ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. «Από τους πρώτους κιόλας μήνες ένιωσαν ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό ανάμεσά τους.

Κόνι Μεταξά

Οσο περνούσε ο καιρός, το επιβεβαίωναν. Ο Μάριος και η Κόνι ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος οδεύει ολοταχώς σε γάμο. Η πρόταση έχει γίνει, ανεπίσημα, ήδη από το περσινό καλοκαίρι, όταν συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης. Μάλιστα, είχαν περάσει το διάστημα του εγκλεισμού της πρώτης καραντίνας στο σπίτι της Κόνι στα νότια προάστια. Τότε ο Μάριος είχε δώσει ένα δαχτυλίδι δώρο στην αγαπημένη του», αποκαλύπτει πρόσωπο από τον στενό κύκλο τους στη Realnews.

Οπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ετοιμάζουν με σταθερό βήμα την κοινή ζωή τους και κάνουν σχέδια για τον γάμο τους το επόμενο καλοκαίρι. Αλλωστε, οι γονείς τους έχουν γνωριστεί και έχουν έρθει ήδη κοντά, ενώ, όταν ο Μάριος επέστρεψε από το Τόκιο, ο εορτασμός για το μετάλλιο ήταν οικογενειακή υπόθεση. Η Κόνι είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην «R» ότι στο πρόσωπο του Μάριου έχει βρει τον άνδρα της ζωής της. «Αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να τα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Kόνι Μεταξά: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες

Στις 29 Δεκεμβρίου η Κόνι Μεταξά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που νοσεί η γνωστή τραγουδίστρια και influencer, καθώς πριν από δύο μήνες είχε βρεθεί ξανά θετική στον κορονοϊό.

“Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες”, έγραψε η Κόνι Μεταξά στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ