Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του ύστερα από τρίτη μήνυση

Νέα ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε το πρωί για δεύτερη φορά το κατώφλι του εισαγγελέα, υπό άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον οδήγησαν στο Δικαστικό Μέγαρο, εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε έπειτα από νέα μήνυση, την τρίτη κατά σειρά, που υπέβαλε άλλη μία γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ βίντεο». Ο ίδιος κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό την βλάβη άλλου.

Το οπτικό-ακουστικό υλικό ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο και τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα βίντεο είχαν μαγνητοσκοπηθεί από τον ίδιο εν αγνοία της το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τι θα υποστηρίζει στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο παρουσιαστής αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας στον 1ο τακτικό ανακριτή για τις προηγούμενες υποθέσεις.

Στην απολογία του αναμένεται να επαναλάβει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος “ανέβασε” τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης με βάση δύο παράγοντες: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ