Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ηχηρό μήνυμα της πρώην συντρόφου του

Ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες έστειλε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που τον κατήγγειλε ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές τους χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ η ίδια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η 30χρονη γυναίκα, μιλώντας στο Mega, δήλωσε προδομένη ενώ περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν: “Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι” τόνισε, ενώ μετά τον σάλο που ξέσπασε, έστειλε το δικό της μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν να μιλήσουν.

“Έχω ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν” τόνισε.

Η δικηγόρος της, Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη σημείωσε: “Ντρέπεται, νιώθει πάρα πολύ άσχημα και προσβεβλημένη φυσικά από ένα άτομο που είχε προσωπική σχέση και υπήρχε προς το πρόσωπό του εκτίμηση και εμπιστοσύνη” ενώ πρόσθεσε: “Δεν ξέρω πως μια συγγνώμη μπορεί να αποκαταστήσει  όλα αυτά που έγιναν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ