Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για το #MeΤoo – Απάντησε στο “γιατί τώρα”

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο του ελληνικού #ΜeΤoo και αποκάλυψε το πόσο επίπονο ήταν και για την ίδια να μπει σε αυτή την “άγνωστη” διαδικασία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Στούντιο 4”, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι σήμερα πλέον “έχουμε αρχίσει να μιλάμε και έχουν αρχίσει να ακούνε”. “Ήταν επίπονο και δύσκολο να μπαίνεις σε μια διαδικασία άγνωστη. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά, είναι ένα αχαρτογράφητο τοπίο” τόνισε η ηθοποιός και σημείωσε ότι και η ίδια βασανίστηκε πολύ για να μιλήσει.

“Γιατί τώρα γίνεται, γιατί τώρα ακούει κάποιος”

Αναφερόμενη στα όσα συνέβησαν στη συνέχεια, τόνισε πως “με εξέπληξε η πολύ μεγάλη συμπαράσταση ανθρώπων άγνωστων σε μένα. Με εξέπληξε όμως αρνητικά και το ότι δέχθηκα πολλά σοκαριστικά και δραματικά τηλεφωνήματα από γυναίκες που ήθελαν να μοιραστούν μαζί μου τη δική τους εμπειρία”. “Αυτό με βάρυνε πάρα πολύ αλλά έτσι είχα την ευκαιρία να βοηθήσω ίσως λίγο περισσότερο, ακούγοντας” πρόσθεσε.

Σε ερώτηση, εάν έφυγε από πάνω της ένα βάρος, όταν αποκάλυψε δημόσια τα όσα είχε ζήσει, απάντησε αρνητικά και εξήγησε: “Θέλει δουλειά για να γίνει αυτό, δεν γίνεται έτσι. Θέλει διαδρομή. Δεν γίνεται έτσι απλά”. Απαντώντας στο ερώτημα “γιατί τώρα”, η Άννα Μαρία Παπαχαρλάμπους δήλωσε: “Γιατί τώρα γίνεται! Γιατί τώρα ακούει κάποιος“.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ