Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες στη λεωφόρο Κηφισού

Χιλιάδες σφαίρες βρέθηκαν στη λεωφόρο Κηφισού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη λεωφόρο Κηφισού, στον Κολωνό, στο ύψος γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού. Άλλες ήταν πεταμένες στον δρόμο, και άλλες σε κούτες. Οι σφαίρες ήταν δύο ειδών, 9 χιλιοστών και 22 χιλιοστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνες και θα εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος τις πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο και για ποιον λόγο.

Σημειώνεται ότι κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκαν οι σφαίρες, βρίσκεται ένα οπλοπωλείο. Ως εκ τούτο, το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι οι εργαζόμενοι του καταστήματος να μετέφεραν νόμιμα το φορτίο με τις σφαίρες και κάποια κουτιά να τους έπεσαν στον δρόμο, χωρίς να το αντιληφθούν.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για παράνομο φορτίο, το οποίο κάποιοι ξεφορτώθηκαν με αυτόν τον τρόπο, ενώ εξετάζεται και το σενάριο να υπήρξε αστυνομική καταδίωξη κάποιου ύποπτου οχήματος και οι επιβάτες να πέταξαν τις σφαίρες σε σημείο και στιγμή που δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες, Τρίτη, και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Κολωνού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ