Στάνλεϊ Τζόνσον: Καραβίδες, χωριάτικη και κόκκινο κρασί απόλαυσε στο Πήλιο – ΦΩΤΟ

Σάλος έχει δημιουργηθεί από χθες στα Μέσα Ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό με την είδηση ότι ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον αψήφησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας προκειμένου να πάει στο εξοχικό του στο Πήλιο.

Ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον ξεκαθάρισε πως ο λόγος που ήρθε είναι για να τακτοποιήσει τη Βίλα Ειρήνη βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να είναι ασφαλής για να υποδεχθεί επισκέπτες και τουρίστες. Άλλωστε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού ενοικιάζει τη βίλα του τις περιόδους που ο ίδιος δεν είναι εκεί μέσω ενός τουριστικού γραφείου της χώρας του.

Ο 79χρονος πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα και το βράδυ της Τετάρτης επισκέφτηκε γνωστό ταβερνάκι του Χόρτου Πηλίου για να δειπνήσει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Μαγνησίας “Ταχυδρόμος”, το μενού του δείπνου του Στάνλεϊ Τζόνσον περιλάμβανε χωριάτικη σαλάτα, φρέσκα ψάρια και καραβίδες, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ καλό κόκκινο κρασί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ