Σπύρος Φωκάς: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά τις φωτιές

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά και την σύζυγό του Λίλιαν. Το ζευγάρι έβλεπε τις φωτιές να πλησιάζουν στο σπίτι όπου διαμένουν στο Καλαμάκι και τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την αποκάλυψη για την μεταφορά του, έκανε η ίδια η Λίλιαν Φωκά μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού από την στιγμή που βρίσκεται σε φορείο στο νοσοκομείο και έγραψε στην λεζάντα: «Φύγαμε….Μακριά από τη φωτιά».

 

Η Λίλιαν Φωκά είχε κάνει ακόμη μία ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες πριν, στην οποία αποκάλυπτε την αγωνία της για την φωτιά. Η σύζυγος του ηθοποιού είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν η αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από την φωτιά. «Παναγία μου… Βοήθησε μας» είχε γράψει στην λεζάντα.

 

 

Παράλληλα είχε κάνει δηλώσεις στην εφημερίδα “Espresso” για τα όσα βίωναν: «Έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» ήταν τα πρώτα λόγια της.

Στην συνέχεια προσέθεσε: «Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο». Ενώ ανέφερε πως: «Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική».

Ακόμα εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στο μοναδικό σπίτι που έχουν: «Αν γίνει κανένα κακό και καεί και αυτό, θα είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ