Σπείρα «άδειαζε» καταστήματα ρούχων

 Σπείρα «άδειαζε» καταστήματα ρούχων

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα ενδυμάτων στο Μαρούσι και την Αττική.

Έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας –τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες- συνελήφθησαν στον Πειραιά, αφού είχαν εισέλθει σε κατάστημα ενδυμάτων στην περιοχή και είχαν κλέψει ενδύματα. Τα μέλη της σπείρας είχαν  τοποθετήσει τα ρούχα σε ειδικά διαμορφωμένες σακούλες για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός μηχανισμός. Στη συνέχεια τα έκρυψαν σε δύο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο κατάστημα.

Λίγο αργότερα όμως εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Αναζητούνται ακόμα ένας άνδρας και μία γυναίκα συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από τον Οκτώβριο του 2013, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα ενδυμάτων. Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας είχαν προμηθευθεί σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων, τις οποίες επένδυσαν εσωτερικά με αλουμινόχαρτο, για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός συναγερμός κατά την έξοδο από το κατάστημα και τη μεταφορά των κλεμμένων ενδυμάτων.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες, είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο αυτοκίνητά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και 3 ειδικά διαμορφωμένες σακούλες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη με τραυματίες στο μετρό της Σεούλ

Νάρκωνε τη γυναίκα του και βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.