Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 34χρονο που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα στη Λαμία – Τι υποστηρίζουν άλλα δύο θύματά του

Νέα προθεσμία έλαβε για να απολογηθεί ο 34χρονος, που φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτη τη Γαλλίδα πρώην σύντροφό του, η οποία βρέθηκε κακοποιημένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λαμίας. Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε και η 24χρονη φίλη του, με την οποία ο άνδρας συζούσε, η οποία αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της. Τα στοιχεία της δικογραφίας συνηγορούν σε μια εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα.

Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στον Σταθμό Λιανοκλαδίου απ’ όπου την παρέλαβε ο 34χρονος. Η γυναίκα ενημέρωσε τους δικούς της ότι έφθασε καλά και από τότε ξεκίνησε το μαρτύριο, ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. Η ιδιόρρυθμη αιχμαλωσία της διήρκεσε συνολικά 2,5 μέρες όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έπειτα από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Η 40χρονη κατέθεσε ότι ο 34χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να τη μεταμορφώσει σε σκλάβα του, η οποία ήταν η μόνη διέξοδος για να την αφήσει και πάλι ελεύθερη! Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 4 και πλέον χρόνια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία. Τότε όμως όλα ήταν καλά και έμοιαζαν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι που έψαχνε λύσεις για να είναι μαζί. Και τότε ο 34χρονος είχε εκδηλώσει περίεργα γούστα με δέσιμο των χεριών, αλλά όχι στην ερωτική πράξη και δεν την είχε ανησυχήσει.

Συνέχισαν να έχουν επαφές μέσω διαδικτύου και να είναι ουσιαστικά σαν ζευγάρι και τίποτα σύμφωνα με τη 40χρονη δεν προδίκαζε τέτοια συμπεριφορά. Κι ενώ η υπόθεση εξεταζόταν, τότε ακόμη δύο Λαμιώτισες αποκάλυψαν για όσα τρομακτικά βίωσαν κι εκείνες στα χέρια του 34χρονου. Η μία εξ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε. Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια.

Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην Ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου καθώς το παρελθόν της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ