Σήφης Βαλυράκης: Το μήνυμα της χήρας του μετά την προφυλάκιση των δύο ψαράδων

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Παρασκευή οι δυο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του Σήφη Βαλυράκη, μετά τη μαραθώνια απολογία τους. Η χήρα του κάνει λόγο για στυγερή και αποτρόπαια δολοφονία.

Από την πρώτη στιγμή η Μίνα Βαλυράκη υποστήριζε ότι πρόκειται για δολοφονία. Ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι ήταν ατύχημα ο θάνατος του συζύγου της. Μετά την προφυλάκιση των δύο αλιέων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η χήρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ζητεί να μάθει το κίνητρο της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυρίας Βαλυράκη: “18 μήνες μετά τη δολοφονία του στη θάλασσα της Ερέτριας, που χρόνια αγαπούσε και εξερευνούσε. Αναπάντεχα και ασύμβατα έχασε τη ζωή του. Μια δολοφονία στυγερή και αποτρόπαια. Ποιο είναι το κίνητρο; Θα λογοδοτήσει κανείς από αυτούς που προσπάθησαν να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη;” αναρωτιέται η χήρα του Σήφη Βαλυράκη στην ανακοίνωσή της, όπως μετέδωσε το Open.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ψαράδες, στην απολογία τους ενώπιον του ανακριτή της Χαλκίδας υποστήριζαν ότι ήταν ψευδής η κατάθεση του μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει τους δύο κατηγορουμένους να χτυπούν τον Σήφη Βαλυράκη όταν ήταν μέσα στο φουσκωτό του, προτού πέσει στη θάλασσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ