Πρίγκιπας Λούι: Ο “πρωταγωνιστής” του Πλατινένιου Ιωβηλαίου – Επανήλθε με νέες γκριμάτσες

Ο πρίγκιπας Λούι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των εορταστικών εκδηλώσεων του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Ήταν η πρώτη φορά που ο μικρούλης πρίγκιπας έδωσε το “παρών” σε επίσημες εκδηλώσεις με την οικογένειά του και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες εικόνες και καταστάσεις.

Την Πέμπτη έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο κατά τη βόλτα με την άμαξα όσο και κατά την παρουσία του στο μπαλκόνι των Ανακτόρων, όπου με τις αξιολάτρευτες γκριμάτσες του κατέκτησε τις καρδιές των Βρετανών και σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Ο πρίγκιπας Λούι επανήλθε την Κυριακή, στο κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, και από τις θέσεις VIP έδωσε νέα… παράσταση. Καθισμένος δίπλα στη μαμά του, Κέιτ Μίντλετον φάνηκε ανήσυχος και ζωηρός, μοιράζοντας και πάλι άφθονο γέλιο.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ τον πήρε αγκαλιά για να τον ησυχάσει αν και δεν τα κατάφερε. Της έκλεισε το στόμα, ο ίδιος έβαλε τα χεράκια του στα μάτια κρύβοντας το πρόσωπό του, έκανε νέες γκριμάτσες, έτρεξε στην αγκαλιά του παππού του πρίγκιπα Κάρολου, αλλά επέστρεψε στη μητρική αγκαλιά.

Κάποια στιγμή ο θείος του Μάικ Τίνταλ του έκανε πλάκα λέγοντάς του ότι “σε βλέπω” ή του έκανε αστείες γκριμάτσες διασκεδάζοντάς τον. Τα μεγαλύτερα αδέλφια του ήταν απασχολημένα να συνομιλούν μεταξύ τους, παρακολουθώντας την παρέλαση ενώ η Σάρλοτ είχε και μια σύντομη συνομιλία με την ξαδέλφη της Μία Τίνταλ. Πάντως, το φωτογραφικό άλμπουμ από τη… δράση του τετράχρονου πρίγκιπα είναι πλούσιο και διασκεδαστικό.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ