Σέρρες: Συναγερμός για την εξαφάνιση 64χρονης – Χάθηκε μαζί με τον σκύλο της

Αγωνία επικρατεί στις Σέρρες για την εξαφάνιση μίας 64χρονης γυναίκας, με την οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Η Βασιλική Μυστρίδου από το Στρυμονικό του Δήμου Ηράκλειας εξαφανίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/6). Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γιος της, πάσχει από Αλτσχάιμερ, ενώ όταν χάθηκαν τα ίχνη της είχε μαζί της και έναν λευκό σκύλο.

Το infonews24.gr αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε ο γιος της στα social media. «Χθες αργά το βράδυ χάθηκε η μητέρα μου στο Στρυμονικό Σερρών, τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν γύρω στις 00:30 στις 25/6 κοντά στο δημαρχείο», επισημαίνει σε ανάρτησή του, ο Νίκος Αντωνιάδης.

Η 64χρονη έχει ύψος 1,50 μ., είναι μικροκαμωμένη και έχει μαύρα μαλλιά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο παντελόνι, μοβ/μπορντό ζακέτα και είχε μαζί της τον σκύλο της, που λέγεται Ρόκι.

«Η μητέρα μου πάσχει από Αλτσχάιμερ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Φέισμπουκ η τηλεφωνήστε 6936832387», επισημαίνει ο γιος της Βασιλικής Μυστρίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ