Σεισμός στην Εύβοια: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια – Σε αυξημένη ετοιμότητα η 7η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 19/1) στα ανοιχτά της Εύβοιας, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επισημαίνεται, επίσης, ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων δεν έχει λάβει κλήσεις από πολίτες.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Εύβοιας και η 7η ΕΜΑΚ έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, ύστερα από σχετική εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 στην κλίμακα Richter, που εκδηλώθηκε στις 16:14 σήμερα Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, που προερχόταν από απόσταση 87 χλμ ΒΑ της Αθήνας και με επίκεντρο της δόνησης το θαλάσσιο χώρο 24 χλμ. ΑΝΑ της Κύμης, κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας.

Μέχρι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει κλήσεις και δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, σε αυξημένη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ευβοίας καθώς και η 7η Ε.Μ.Α.Κ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ