Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: Ο τραγουδιστής δεν κατήγγειλε ποτέ παράνομες πράξεις αστυνομικών σε βάρος του

Δεν κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του ο 44χρονος τραγουδιστής, που κατηγορείται ότι έβρισε και απώθησε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως τονίζει η ΕΛΑΣ, ο 44χρονος ουδέποτε κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του, ούτε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ούτε κατά την προσαγωγή του στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο 44χρονος τραγουδιστής μιλώντας χθες στο enikos.gr ανέφερε: «Αυτή την στιγμή είμαι στον ιατροδικαστή, ενώ έχω πάει ήδη σε δύο νοσοκομεία. Έχω κακοποιηθεί σε άσχημο βαθμό. Έχω πρησμένο γόνατο και κουτσαίνω, έχω χτυπήματα στα πλευρά, σημάδια από τις χειροπέδες, στους καρπούς».

Δίνοντας την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως έσβησε ο κινητήρας του αυτοκινήτου του και ξαφνικά βρέθηκε, στο χειρότερο σημείο, την χειρότερη στιγμή.

«Το αυτοκίνητό μου έσβησε 200 μέτρα πριν από το βενζινάδικο και μου ζήτησαν να κάνουν έλεγχο. Μου πέρασαν χειροπέδες με το ζόρι χωρίς κανένα λόγο. Με τσάκισαν. Το αυτοκίνητό μου το διέλυσαν και εμένα με κακοποίησαν άσχημα. Όταν τους αντικρίσω αυτό θα ήθελα να μάθω, το γιατί. Με ειρωνεύονταν και με έβρισαν. Εμένα με ενδιαφέρει να δικαιωθώ. Όλα έγιναν χωρίς λόγο. Δεν έχω κανέναν λόγο να εμπλέκομαι σε φασαρίες με αστυνομικούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ