Σε βίντεο κλιπ του Snik συμμετείχε ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik είχε συμμετάσχει ο 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με περιπολικό.

Ποιος είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών – Το delivery, τα «κοτόπουλα» και το βίντεο κλιπ

Στο βίντεο κλιπ ο αστυνομικός διακρίνεται να στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή και να κάνει χαρακτηριστικές χειρονομίες. Παρά το γεγονός ότι έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, τα τατουάζ και ο σωματότυπός του προδίδουν την ταυτότητά του.

Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος και ο ειδικός φρουρός, που επίσης συνελήφθη, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό – Οι κωδικοποιημένες συνομιλίες και οι κρυψώνες

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός που δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ίδια χρήση.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 33χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ έως το 2019, αλλά έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδρανείας, καθώς φαίνεται ότι δεν βοηθούσε το έργο της ομάδας.

Σε άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube, διακρίνεται ο 33χρονος αστυνομικός να σπάει με το δάκτυλό του την άκρη ενός ποτηριού και μετά να κάνει μία άσεμνη χειρονομία προς αυτόν που τραβάει το βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ