Σαντορίνη: «Τουρίστες» παρίσταναν τους πελάτες και έκλεβαν κοσμηματοπωλεία

Στη σύλληψη δύο Αμερικανών «τουριστών» προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών στην Σαντορίνη και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Μέσα σε δύο μέρες, οι δράστες, ηλικίας 22 και 23 ετών, προσποιούμενοι τους πελάτες, είχαν αφαιρέσει τιμαλφή από δύο χρυσοχοεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δύο δράστες μπήκαν σε χρυσοχοείο στα Φηρά και αφού δοκίμασαν ως πελάτες διάφορα χρυσαφικά, ο ένας εξ αυτών αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 350 ευρώ, ενώ ο δεύτερος απασχολούσε την υπάλληλο του καταστήματος.

Στη συνέχεια, οι θρασύτατοι κακοποιοί επέστρεψαν στο ίδιο κατάστημα, όπου με την ίδια μέθοδο, αφαίρεσαν ασημένιο κολιέ με ζαφείρι και μπριγιάν, αξίας 300 ευρώ. Η δράση τους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο 22χρονος και ο 23χρονος εισήλθαν σε άλλο κοσμηματοπωλείο στα Φηρά Σαντορίνης και με την μέθοδο της απασχόλησης του υπαλλήλου άρπαξαν κοσμήματα συνολική αξίας 350 ευρώ.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Υ.Α. Θήρας, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν κοσμήματα, αλλά και ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ