Βίτσας: «Όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν» – Τι είπε για Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου

Για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην υπουργός του κόμματος Δημήτρης Βίτσας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου ο κ. Βίτσας απάντησε πως «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν».

Ο κ. Βίτσας σχολίασε πως έχει βαρύνουσα σημασία η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες.

Για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι ήταν «λογικό» σημειώνοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας. Ήρθε πριν έξι μήνες, η κοπέλα ήξερε τις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως δημοσιογράφος και έκανε τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί».

 

«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» σχολίασε με νόημα για την παραίτησή της. «Η Πόπη έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε» πρόσθεσε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ήθελε να είναι ένα κόμμα «αντικειμενικά πολυτασσικό», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί όπως είπε «να το θέλει και το ίδιο».

«Ο Ευκλείδης είναι έμπειρος και ικανότατος και έχει εμβέλεια. Αν κατέβει την πρώτη φορά θα τον ψηφίσω. Και η Έφη είναι αξιόλογη. Σοβαρό παιδί, τίμιο με αποδοχή» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ