Σαντορίνη: Viral ο πιλότος που πήγε το αεροπλάνο… τρένο – «Το πατήσαμε, το σκίσαμε»

Ο πιλότος κατάφερε να κάνει τους επιβάτες να ξεχάσουν την ταλαιπωρία τους σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα και γνώρισε την… αποθέωση.

Viral έχει γίνει το βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από Σαντορίνη για Αθήνα εξαιτίας του… πιλότου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αναρτήσεις στα social media, το αεροπλάνο απογειώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω ενός προβλήματος στον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε ο πιλότος έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου… χρόνου. Έτσι λίγο πριν από την προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Κάτι “κόψαμε” για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή περίπου κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε “πατήσει”, το είχαμε “σκίσει”, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά, δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Αυτά για να ξέρετε τι έγινε».

Το βίντεο με τον αυθόρμητο πιλότο αναρτήθηκε στο TikTok και όπως μπορεί να δει κανείς στα σχόλια ο κυβερνήτης γνώρισε την αποθέωση. Επιπλέον φαίνεται πως ο συγκεκριμένος πιλότος έχει μείνει αξέχαστος και σε άλλους που έχουν ταξιδέψει μαζί του στο παρελθόν.

 

@georgeeeevTo pigame treno ✈️♬ sonido original – George V

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ