Χριστίνα Μπόμπα: Η τούμπα που έγινε viral και η πλάκα που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης

Στη Χαλκιδική, έστω και για μια ημέρα, βρέθηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η γνωστή influencer αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στα θαλάσσια σπορ και να κάνει flyboard. Δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς το έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν.

Το flyboard είναι ένα θαλάσσιο σπορ, στο οποίο κάποιος στέκεται σε μία σανίδα, που εκτοξεύει νερό από κάτω, με αποτέλεσμα να του επιτρέπει να «πετάει» μερικά μέτρα πάνω από το νερό.
Ενώ φάνηκε να τα πηγαίνει καλά, η προσγείωσή της ήταν μάλλον απότομη και άτσαλη… Η ίδια ωστόσο δεν πτοήθηκε και ανέβασε την επική τούμπα στο Instagram: “Κάπως έτσι ξεκίνησε η απόπειρα για flyboard… και κάπως έτσι κατέληξε”, έγραψε.

Όταν πήγε να ανέβει στο φουσκωτό, ο Σάκης Τανιμανίδης της είπε πως δίπλα της είναι μια μέδουσα. Η Χριστίνα Μπόμπα άρχισε να φωνάζει τρομαγμένη, με τον σύζυγό της να την καθησυχάζει, λέγοντας πως… έκανε λάθος.

“Πόσα να αντέξω πια;” έγραψε η ίδια, μετά την πλάκα του Σάκη Τανιμανίδη.

Tο βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι διασκέδασε στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η Χριστίνα και ο Σάκης χόρευαν και τραγουδούσαν, με τον έναν να αφιερώνει στον άλλο τραγούδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ