Σάλος με τη γυναίκα που απείλησε ντελιβερά… επειδή δεν της πήγε τσιγάρα υπό καύσωνα – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη συζήτηση και αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε ένας διανομέας στο κανάλι του στο YouTube, όπου καταγράφεται η αντίδραση μίας γυναίκας-πελάτισσας, όταν μαθαίνει πως δεν της πήγε τα τσιγάρα που ζήτησε. Το περιστατικό συνέβη σε ημέρα κατά την οποία η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει ο διανομέας.

Η γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να λέει σε έντονο ύφος στον οδηγό ντελίβερι «ποιος νομίζεις ότι είσαι να κάνεις ό,τι θέλεις;», στη συνέχεια να τον… καλεί να φύγει, αλλά και να τον απειλεί ότι θα κάνει παράπονα στο αφεντικό του και «να δούμε αν θα έχεις δουλειά μετά».

Όπως γράφει ο ίδιος ο διανομέας, στον σχολιασμό του βίντεο: «Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην εν λόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’ το περίπτερο. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γιατί δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά! * Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».

Δείτε το βίντεο, που ήδη «μετράει» χιλιάδες θεάσεις:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ