Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είχαν γίνει σλόγκαν στην Πάτρα

Το ένα παιδί πέθαινε μετά το άλλο, ωστόσο όπως προκύπτει από μαρτυρίες ντόπιων, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης συνέχιζαν την ζωή τους με έναν τρόπο που προκαλούσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Το ζευγάρι έκανε εκδρομές, σύχναζε σε καφέ και εστιατόρια και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είχαν γίνει σλόγκαν στην Πάτρα.

“Αν θέλετε να μάθετε τι καινούργιο υπάρχει στην πόλη ρωτήστε την Ρούλα και τον Μάνο” έλεγαν οι κάτοικοι της Πάτρας, όπως χαρακτηριστικά είπε γείτονας του ζευγαριού στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

“Η κηδεία της Τζωρτζίνας ήταν στις 15:30 κι εγώ πήγα γύρω στις 13:45 να πάρω καφέ και είδα μέσα τον Μάνο, την Ρούλα και τον πατέρα του Μάνου και πίνανε καφέ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, μία ώρα πριν από την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ. Και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η μαμά ούτε καν φορούσε μαύρα. Φόραγε ένα τζιν παντελόνι και ένα χακί μπουφάν και ο μπαμπάς φόραγε ένα γκρίζο-ροζάκι φούτερ. Γενικώς κανένας δεν φορούσε μαύρα, μόνο στο πρώτο παιδάκι για δύο – τρεις μέρες, στην Μαλένα, και η ζωή τους μετά συνεχιζόταν κανονικά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας.

“Ο κόσμος δεν την ένοιαζε τι θα πει σε αυτό το θέμα και νομίζω όλοι είχαν καταλάβει ότι είναι αλλοπρόσαλλη η κατάσταση. Αυτοί συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά, να βγαίνουν σε μαγαζιά να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους κανονικά. Και μάλιστα είχε βγει σλόγκαν όποιος θέλει να μάθει τι καινούργιο υπάρχει, ρωτήστε την Ρούλα και τον Μάνο” πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ