Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: “Έβαλαν κάμερες και παρακολουθούσε ο ένας τον άλλον” – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε η Λίνα Αντωνοπούλου, λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού. 

“Ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος”, τόνισε η κ. Αντωνοπούλου.  “Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ίριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει”.

“Ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες. Ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα” σημείωσε, εκτιμώντας πως οι κάτοικοι της περιοχής θα αρχίσουν να μιλούν σιγά-σιγά.

Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα,  η κ. Αντωνοπούλου, που ζει στη γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, ανέφερε: “Δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο”.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.