Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απόφαση της μητέρας της να πουλήσει το σπίτι της – «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της και η αδελφή της, βρίσκονται στο πλευρό της, θεωρώντας ότι είναι αθώα και υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τα παιδιά της. Η 33χρονη κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ ερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ζητήσει από την μητέρα της, Ελένη και την αδελφή της, Δήμητρα να βρουν στοιχεία αθωότητας.  Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον «δυσβάστακτο» φορτίο, αυτή τη φορά από οικονομικής πλευράς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα, η αδελφή της Δήμητρα με τα αλλεπάλληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν… εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, για να σταθεί στο πλευρό της κόρης της, πήρε την απόφαση ακόμη και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, ένα σχετικά μικρό ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στα 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

Ελένη Λεγάτου: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον:

«Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…». Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανόν, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου

Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους… «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα…», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά»!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ